volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Teamindeling & plaatsing nieuwe leden

Nieuwsafbeelding

Wil jij op Kampong komen hockeyen of ben je als aanvoerder op zoek naar versterking voor je team? Lees dan het onderstaande overzicht van het plaatsingsbeleid voor de seniorenteams op Kampong. Als je nog vragen hebt, mail dan de Seniorencommissie via [email protected].

Let op! Dit plaatsingsbeleid geldt alleen voor de seniorenbreedteteams. Voor de selectieteams (Dames 3 en 4) geldt een andere procedure. 

Informatie voor aankomende leden
Wil jij op Kampong komen hockeyen in een niet-selectieteam? Houd dan rekening met de volgende zaken:

1) Bij Kampong zijn de teams zelf verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leden en het aantal leden van het team (minimaal 16). Kampong plaatst geen nieuwe leden in een team, de teams beslissen hier zelf over.

2) Als je het komend seizoen wil gaan hockeyen bij Kampong, meld je dan hier  aan. Aanmelden met meerderen tegelijk? Neem dan apart contact op met de Seniorencommissie.

3) Een 'wachtlijst' bestaat niet. Ieder nieuw lid wordt geplaatst op een aspirant-ledenlijst, waarmee de Seniorencommissie aan de slag gaat tijdens de plaatsingsperiode.

4) Bij plaatsing in een Jong Team (18 tot 25 jarigen) hebben Kampong(jeugd)leden altijd voorrang. In de periode van 1 mei tot 30 juni zijn deze teams enkel actief met het kennismaken met de doorstroom uit de eigen jeugd.Pas na 1 juli kan men eventueel nieuwe leden voor deze teams zoeken, als de doorstroom uit de A jeugd een plaats heeft gevonden.

5) Een pro-actieve houding maakt de kans op plaatsing groter. Deze pro-activiteit kan je o.a. tonen door regelmatig de vacaturepagina te bekijken en bij een reactie zoveel mogelijk over jezelf te vertellen. Deelnemen aan het midwinter, of zomertournooi, helpt natuurlijk ook om teams en haar leden te leren kennen.

6) Een speler die (nog) niet op de spelerslijst van een team staat is niet speelgerechtigd en mag derhalve niet meetrainen en wedstrijden spelen. Een uitzondering hierop is incidenteel meetrainen tijdens de plaatsingsperiode. Het spelen van competitiewedstrijden mag in deze periode niet.

Informatie voor aanvoerders
Ben je als aanvoerder van een niet-selectieteam op zoek naar versterking voor je team? Houd dan rekening met de volgende zaken:

1) De inventarisatieperiode is van 15 mei t/m 1juni. In deze periode zal de Seniorencommissie de aanvoerders van de teams benaderen om een beeld te krijgen van ieder team om zo te bepalen of zij versterking nodig hebben.

2) Een pro-actieve houding tijdens de plaatsingsperiode maakt de kans op goede versterking groter.

3) Een Kampongteam dient tenminste uit 16 leden (incl. keeper) te bestaan. Wil je een groter team? Laat het Seniorencommissie weten tijdens de inventarisatieperiode.

4) Is jouw team niet compleet tegen het einde van de plaatsingsperiode of gedurende het seizoen? In de periode rond de start van de competitie (1 t/m 15 september) en rond de start van het tweede deel van de competitie (1 t/m 15 februari) zijn er vaak veel mensen op zoek naar een team bij Kampong

5) Uiterlijk 1 oktober moet ieder team compleet zijn i.v.m. de vaststelling van de spelerslijsten door de KNHB.

6) Een speler die (nog) niet op de spelerslijst van een team staat is niet speelgerechtigd en mag derhalve niet meetrainen en wedstrijden spelen. Een uitzondering hierop is incidenteel meetrainen tijdens de plaatsingsperiode. Het spelen van wedstrijden mag in deze periode niet.Wel meespelen kan leiden tot een veelvoudige straf vanuit de KNHB, zijnde oa. puntenaftrek, een geldboete en het verplicht overspelen van de wedstrijd op een door de bond bepaalde inhaaldag.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Seniorencommissie via [email protected].

 
Powered by LISA