volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Studiebegeleiding

Over Maltha studiecoaching Kampong te Utrecht
Maltha studiecoaching heeft een vestiging op SV Kampong in Utrecht. Hier wordt dagelijkse huiswerkbegeleiding gegeven, maar ook privélessen, zoals studiecoaching, cito training en bijlessen één op één.

Maltha studiecoaching is al ruim 35 jaar actief in de studiebegeleiding voor leerlingen vanaf groep 4 t/m master. Daarnaast kan uw kind sporten en huiswerk combineren. Heeft u zoon of dochter bijvoorbeeld hockey- of voetbaltraining, dan kan hij of zij hierna direct weer aan de slag met het huiswerk. Maar ook niet-leden van Kampong zijn natuurlijk van harte welkom bij ons!

Wat houdt dagelijkse studiebegeleiding op Kampong in?
Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op Maltha studiecoaching "Kampong". Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van dagelijkse studiebegeleiding waarvoor gekozen wordt. Het huiswerk wordt overhoord door één van de studiecoaches, in de regel de persoonlijke studiecoach van de leerling. De voorbereiding van repetities, testen, proefwerken en schriftelijke overhoringen is een belangrijk aspect van de studiebegeleiding in Utrecht. Alle begeleidingsvormen zijn inclusief gratis studievaardigheidstrainingen.

Soorten studiebegeleiding op Kampong
Op Maltha studiecoaching Kampong Utrecht wordt gewerkt met vaste pedagogen en bijlesdocenten. Mocht uw zoon of dochter op de studiebegeleiding komen, dan krijgt hij of zij een vaste studiecoach voor de studiebegeleiding. Hieronder ziet u een overzicht van alle diensten die wij op de vestiging in Utrecht aanbieden:
Dagelijkse begeleiding in Utrecht: brugklasbegeleiding, huiswerkbegeleiding, 2e fase begeleiding, examenbegeleiding en de huiswerkClass.
Daarnaast worden er ook andere diensten aangeboden: bijlessen, mentoraat, studiecoaching, specialistische begeleiding, faalangst training, examentraining, internationaal baccalaureaat, staatsexamen begeleiding en cursussen.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding op Kampong
Loop gerust bij ons binnen (vanaf 13.30-18.30) voor een kopje koffie & informatie, wij staan u graag te woord! 
U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt bellen naar 06-51253165.
Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht (1ste verdieping achterin het clubhuis)


 
Powered by LISA